Як написати рецензію на дипломну роботу

Немає часу писати роботу? Замов її у професіоналів!
Дізнатися вартість
blog-layer
Зміст статті
  1. Зразок рецензії
  2. Детальний план рецензії
  3. Що таке рецензія?
  4. Рецензія на дипломну роботу

На сайті студентських робіт крім можливості замовити курсові роботи або наукові статті, можна купити рецензію. Дуже часто ця робота є своєрідним пропуском до захисту дипломної, тому до виконання рецензії радимо ставитись відповідально.

Розумніше довірити написання рецензії перевіреним авторам. Однак знати головні правила написання дуже важливо кожному студенту.

Зразок рецензії

Кожна рецензія повинна мати певні дані, з яких і починається. До таких даних відноситься:

  • Назва документу – це відповідно «рецензія»;
  • ПІБ студента або автора;
  • Спеціальність;
  • Факультет;
  • Тема рецензії.

Дані відомості приблизні, можуть бути додана й інша інформація. Радимо перед початком роботи над рецензією уточнити у своєму навчальному закладі конкретні вимоги. Приклад даного документу можна побачити на скриншоті нижче:

Зразок рецензії

Детальний план рецензії

Як і будь-який твір, рецензія має певну структуру, в якій мають бути такі частини:

  1. Вступ – тут має бути виражена основна думка твору, ідея та осипатися предмет оцінки. Також має бути озвучена мета автора рецензії;
  2. Основна частина – це зміст твору, який має бути висловлений стисло, але точно та по суті. Тут будуть виражені враження від роботи загалом, оцінка її та наявні недоліки;
  3. Висновки – це узагальнення приведеної в рецензії оцінки академічного твору.

Що таке рецензія?

Рецензія є письмовою оцінкою на академічну роботу чи будь-який інший твір. Дану роботу створюють по певному плану та з урахуванням цілої низки правил. Якщо говорити простіше, то рецензія – це відгук, де зазначаються враження від прочитаного тексту та ідей, що значаться у ньому.

За обсягом даний твір не є великим. Обсяг може бути від 1800 до 3600 символів без пробілів. Такий текст зазвичай займає одну-дві сторінки стандартного аркуша паперу формату А4.

Хто такий рецензент і як його знайти?

Логічно, що рецензент – це той, хто пише рецензію, тобто автор даного твору. Студентам зазвичай не треба знаходити рецензента, через те, що ним є безпосередній керівник роботи.

В ролі рецензента може виступати сторонній фахівець, думка котрого може вважатися експертною. Інколи завдання написати рецензію на академічну роботу може отримати сам студент.

Хто пише рецензію?

Чисто теоретично, рецензію на письмову роботу може написати будь-хто. Також це може бути із завдань наукового керівника для студента.

Як правильно написати рецензію?

Головне, що слід пам’ятати при написанні даної роботи – рецензія є не тільки описом особистого враження про академічний твір. Головне завдання рецензента провести аналіз роботи.

Рецензія на дипломну роботу

У нас Ви маєте можливість не тільки, купити дипломну роботу високої якості, але й замовити рецензію на неї. З нами кожен клієнт гарантовано отримує:

  • Професійні послуги від досвідчених авторів;
  • Комунікаційний зв’язок протягом всього часу нашої співпраці;
  • Вигідну ціну наших послуг, яку Ви дізнаєтесь ще на етапі обговорення;
  • У нас тільки роботи високої якості;
  • Ви отримаєте готову роботу вчасно.

Не менш важливо, що всі роботи у нас якісні та унікальні, тому Ви отримаєте лише позитивну оцінку в результаті здачі.

Дізнайся вартість роботи
4,9 5
(2 оцінки)
Оцініть сторінку
Залишити коментар