Особливості написання Дисертації

Немає часу писати роботу? Замов її у професіоналів!
Дізнатися вартість
blog-layer
Зміст статті
  1. Актуальні вимоги щодо написання дисертації
  2. Написання кандидатської дисертації – які особливості має
  3. Особливості написання докторської дисертації
  4. Підсумки

Написання дисертації – це складне завдання, особливо для зайнятої людини. Але StudentHelp може Вам допомогти, беручи всю роботу на себе. Крім цього, зараз ми розкажемо все щодо особливостей написання даної роботи.

Актуальні вимоги щодо написання дисертації

Будь-яка дисертація (кандидатська або докторська) є науковою роботою, яку автор має захистити задля отримання бажаного наукового ступеня. Ця робота (можна навіть назвати дослідженням) складається з багатьох компонентів, тому на її створення може піти не один місяць.

Процес написання ускладнюється тим, що автор має крім обґрунтування теми, саму роботу оформити з урахуванням певних правил та вимог. Ці особливості для кандидатської та докторської дисертації відрізняються – про це далі.

Написання кандидатської дисертації – які особливості має

Регламентація кандидатської дисертації надана ВАК та оцінюється з урахуванням встановлених норм. Основні вимоги щодо написання даної наукової роботи складаються у наступному:

  • Сутність науково-дослідницької роботи має бути оформлена у вигляді тексту;
  • Текст має бути структурованим, тобто складатися з певних елементів (вступ, основна частина і так далі);
  • Обов’язково дотримуватись вимог Держстандарту при оформленні роботи;
  • Форматування тексту – поля сторінки 2,5/1/2 см, інтервал між рядками тексту 1,5, розмір тексту 14;
  • Робота має бути унікальною, що перевіряється за допомогою спеціальних онлайн-сервісів;
  • Обсяг дисертації – встановлюється відповідно до спеціалізації, але орієнтовно 100-160 сторінок друкованого тексту на аркушах формату А4. Даний об’єм не включає загальну кількість структурних компонентів наукової роботи, тобто не входять титульна сторінка, зміст та список літератури.

Додатково слід зазначити, що попередньо до написання дисертації кандидата наук та безпосереднього її захисту, автор має опублікувати нормовану кількість статей. Наприклад, спеціалісти з економіки, культури та ряду гуманітарних наук мають опублікувати від 3-х наукових статей.

Особливості написання докторської дисертації

Перелік особливостей оформлення дисертації майбутнім доктором наук багато в чому аналогічні вимогам, які висуваються до кандидатської роботи. Але різниця все ж таки є – головне у тому, що ця робота має вищий рівень складності. Через складність, до оформлення роботи висувається більше вимог, які відповідають стандартам ВАК. Конкретні вимоги до докторської дисертації полягають у наступному:

  • Результати докторської повинні мати наукову та практичну цінність, тобто використовуватись надалі;
  • Окремі частини мають бути опубліковані в журналах, що рекомендовані ВАК, та приведені у вигляд офіційних наукових статей – це є одним з умов, які має виконати автор, маючи на меті здобути звання доктора наук;
  • Робота повинна бути унікальною, новаторською та не містити плагіату з робіт колег;
  • Коли ж автор звертається або посилається на чужі дослідження чи розробки, то слід підкріплювати до нього посиланням на першоджерело;
  • Підсумкові результати повинні бути придатними для практичного застосування.

Претендент на звання доктора наук гуманітарного напрямку повинен мати від 16-и публікацій в наукових журналах. Якщо автор не пов’язаний з гуманітарними науками, то достатньо буде 10-и статей. Публікації розміщуються у виданнях, які рекомендуються ВАК.

Підсумки

Все це звучить досить складно, тому розумніше довірити написання дисертації стороннім та обізнаним у цьому авторам. У нас працюють саме такі автори, на сайті Ви можете досить вигідно купити дипломну роботу.

Ми точно знаємо, які вимоги до написання дисертації актуальні на сьогодні та врахуємо всі особливості. Крім цього, Ви отримаєте:

  • Професійну консультацію;
  • Оперативну відповідь на всі питання;
  • Виконання роботи точно в строк.
Дізнайся вартість роботи
4,9 5
(1 оцінка)
Оцініть сторінку
Залишити коментар