5 стратегій, які допоможуть вам обійти антиплагіат

Немає часу писати роботу? Замов її у професіоналів!
Дізнатися вартість
blog-layer
Содержание статьи
  1. Перша стратегія глибока переробка тексту
  2. Друга стратегія більше викладати власних думок
  3. Третя стратегія кропітка унікалізація
  4. Четверта стратегія використовуємо матеріали, які непроіндексовані пошуковими системами
  5. П'ята стратегія замовляємо унікалізацію у SHC
  6. Чого не варто робити для обходу антиплагіату?

Найскладніше при написанні будь-якої роботи (реферату, курсової, дипломної роботи та інше) – це зробити так, щоб унікальність тексту відповідала вимогам викладача/кафедри. Найчастіше унікальність тексту повинна бути не менше 70%, але іноді і для досягнення показника в 50% доводиться добряче попотіти, не кажучи вже про випадки, коли викладач просить 80%+.

Цікаво, хто придумав ці вимоги? Так хочеться висловитися йому в обличчя все, що у тебе на душі, коли, наприклад, пишеш дипломну роботу з права з вимогою унікальності 70% мінімум, а перефразувати законодавство нелегко. У цій статті Ви зможете дізнатися декілька цікавих і корисних методів, як можна підвищити унікальність своєї роботи.

Перша стратегія – глибока переробка тексту

Мабуть, найбільше часу можна витратити, якщо писати саме таким способом. Іншими словами, Вам доведеться практично всі речення перефразувати своїми словами (пам'ятаєте, як у школі писали перекази?), залишивши недоторканими тільки цитати, визначення, інформацію з офіційних джерел законодавства. Але в цьому способі є і один величезний плюс – таким чином написати роботу можна навіть з одного-двох взятих джерел.

Друга стратегія – більше викладати власних думок

При написанні роботи таким методом необхідно використовувати мінімум інформації, скопійованої з інших джерел, їх можна використовувати лише для того, щоб підтвердити свою позицію або в якості прикладу. Після того, як вставите в роботу частину інформації з інтернету/книги, ретельно її проаналізуйте і напишіть свою точку зору, зробіть свої висновки із взятої теми. За допомогою даного способу підвищення унікальності тексту Ви зможете з упевненістю обійти такі програмки, як Text.ru, Antiplagiat.ru і Content-Watch, адже чим більше власних висновків, тим більше унікальність. З допомогою цих двох стратегій Ви зможете БЕЗКОШТОВНО підвищити унікальність своєї роботи. Роботи попереду багато, але результат того вартий.

дипломная работа
Лайфхак, як підвищити унікальність тексту з таблицями / формулами! На прикладі ми перевірили унікальність, просто скопіювавши текст з таблицею, в результаті унікальність тексту дуже низька. Для того, щоб її підвищити, замість таблиці вставте малюнок-скріншот цієї таблиці (іноді навіть викладач так радять робити), але не перестарайтеся!

Третя стратегія – кропітка унікалізація

Ця стратегія чимось схожа на першу, але трошки відрізняється від неї. У цьому випадку підвищити унікальність тексту можна за допомогою епітетів, синонімів (до речі, існують онлайн-синонімайзери для цих цілей), перестановкою слів у реченні, речень в абзацах або змінивши структуру самого тексту.

Іншими словами, цей спосіб можна назвати рерайтинг, в цьому випадку унікалізація є поверховою.

З одного боку, цей спосіб виглядає досить легким, але не так то було насправді. Ви ж не будете кожне слово замінювати на синоніми, вставляти безліч епітетів і інше при написанні, наприклад, якої-небудь наукової роботи, де потрібна строго наукова термінологія?! В іншому випадку крім сміху у викладача така робота не викличе, мабуть, ніяких інших емоцій. Ну ще, правда, це може його розсердити. До того ж програми, на яких перевіряється унікальність тексту, з кожним днем стають все «розумніші» і все легше обчислюють відрерайчений текст.

Для того, щоб унікальність тексту підходила під вимоги, якогось одного способу її підвищення мало, краще всього їх комбінувати. Це хоч і не дуже легко, та й затратно по часу, але з цим може впоратися практично будь-який учень/студент, у якого є хоч трохи терпіння.

 

Четверта стратегія – використовуємо матеріали, які непроіндексовані пошуковими системами

В даному випадку невдача може спіткати лише тоді, якщо Ваш викладач дуже добре знає цей матеріал (статтю/дисертацію). Метод класний, але в цілях безпеки краще інформацію компонувати не з одного джерела. Розберімося, де можна взяти такий матеріал? Для цього можна використати літературу з іноземних сайтів, дипломні або дисертації з платного контенту, роботи з оффлайнових бібліотек та інше.

У цьому випадку необхідно враховувати те, що така програма, як Antiplagiat.ru перевіряє текст не тільки по сторінках, які проіндексовані пошуковими системами Google і Yandex. Вона перевіряє так само по базах, в яких містяться наукові матеріали.Так що необхідно пам'ятати, що, якщо Ви знайшли необхідну інформацію в бібліотеці свого ВУЗу, її просто скопіювати недостатньо – потрібно вміти зробити якісний рерайт тексту, щоб обійти антиплагіат.

П'ята стратегія – замовляємо унікалізацію у SHC

Якщо перед Вами постала задача підвищити унікальність тексту, то необхідно визначитися, чим Ви готові пожертвувати, часом та грошима? Якщо часом – можете використовувати будь-яку з перерахованих вище стратегій, навіть їх комбінацію. А якщо ж Вам простіше заплатити – зверніться до платних сервісів. При замовленні всієї роботи під ключ вартість буде вище, а якщо Ви вже маєте свої напрацювання і потрібно тільки підвищення унікальності – це допоможе трохи зекономити.

Якщо у Вас зовсім не залишилося часу і сил, то можна підвищити унікальність свого тексту до необхідного рівня, використовуючи такі послуги, як, наприклад, https://plagiant.ru/?p=328.

Чого не варто робити для обходу антиплагіату?

Як ми говорили вже, програми антиплагіату з кожним днем ​​стають все розумнішими і можуть з легкістю знайти підступ, якщо хтось хоче їх обдурити. На сьогодні досить часто для підвищення унікальності тексту студенти роблять величезну помилку, якщо намагаються вдатися до наступних способів:

  • використання онлайн-синонімайзерів (ні, їх можна використовувати, головне уважно читати те, що в підсумку вийшло, щоб не було нечитабельної нісенітниці);
  • заміна символів на англійські (латинські) - програма це підкреслює і ваш керівник, ймовірно, дуже розсердиться, якщо побачить таке махлювання;
  • вставка прихованого тексту (хоч і рідко, але є «унікуми», хто здогадується так вчинити, а потім бідкається «чому мою роботу повернули?).

Отже, якщо ви і хочете обійти антиплагіат, то робіть це з розумом і все буде відмінно!

Дізнайся вартість роботи
Роман_25
4,9 5
(10 оцінок)
Оцініть сторінку
Залишити коментар